Najaarsbijeenkomst 23 November Hazeleger Kaas

 

Locatie:

Hazeleger Kaas,

Koningsbergenweg 10, 3771 NS Barneveld

Programma:

  • 19.00 Inloop
  • 19.30 Opening
  • 19.45 Arjan Erkel over “Ontgijzeling”
  • 20.45 Presentatie Hazeleger Kaas Barneveld
  • 21.30 Borrelen en afsluiting

 

De avond in het kort

De najaarsbijeenkomst van Regio Ondernemers Barneveld zal gehouden worden bij  Hazeleger Kaas in Barneveld. In 100 jaar heeft Hazeleger zich ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van snijden en verpakken van kaas.

Onze spreker op deze avond is Arjan Erkel. In de tijd dat Erkel werkzaam was bij Artsen zonder Grenzen kreeg hij te maken met een gewelddadige overval die zijn persoonlijke (kijk op het) leven ingrijpend heeft veranderd. Het was in de zomer van 2002 toen hij in de hoofdstad van Dagestan ontvoerd werd door vier gewapende mannen. Ondanks de berichten dat Erkel nog leefde, werd er door de Russische autoriteiten weinig actie ondernomen om hem te bevrijden. Na maar liefst 607 dagen gevangenschap werd Erkel op 11 april 2004 eindelijk vrijgelaten.

Hazeleger Kaas snijdt en verpakt jouw kaas. Als onafhankelijke co-packer nemen we grote producenten, kleine ondernemers en merken graag het werk uit handen. Als eerst gaan we in gesprek met onze klant, hier staan de klantwensen en eisen van het product centraal. Vervolgens zullen wij de meest geschikte verpakking voor het product zoeken. Tijdens dit proces zal er altijd gezocht worden naar een duurzame oplossing. Ook kunnen wij de kaas in alle gewenste vormen en formaten verpakken en denken we altijd met onze klant mee. Je kunt bij ons rekenen op flexibiliteit, kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid. Zo hopen wij op de lange termijn de partner te zijn die jij zoekt.

Tijdens het bedrijfsbezoek vertellen ze dan ook graag alles over de “kaasreis”

Als afsluiting van de avond zullen we gezellig een borrel nemen.

Aanmelden niet meer mogelijk

Blijf op de hoogte